28 de maig 2011

F.M. vs F.P.? o Què volen aquesta gent?

Poden ser espanyolistes, però no hi ha dret. Resulta que ahir el senyor Felip Puig (perdoneu que m'oblidi d'allò d'Honorable) va aviar els gossos als acampats i acampades de la plaça Catalunya. Objectiu: prendre'ls els objectes perillosos i netejar. Diuen que és cert: ni la més mínima voluntat de dialogar.


Senyor Felip Puig, ¿no en té prou amb els bitllets que els va donar el senyor Millet que els ha de prendre ordinadors, bolígrafs, i sobretot, els fulls on vam signar tants milers de persones? Què se n'ha fet de la meva signatura? Tan perillosa era? Per a qui? Per a vostès que han retallat la sanitat, l'educació, però no s'han retallat ni els seus sous ni les seves dietes?

Els van estovar ben estovats, sí, senyor, a aquells bruts i grenyuts que van en contra de vostè i de la seva colla de xoriços. Perquè són espanyolistes? Perquè avui juga el Barça?

Miri, senyor Puig, se li ha pujat el poder al cap i al seny amb què van actuar els Mossos (que deuen ser els seus gossos, robòtics i estúpids que es creuen grans). Però m'indigno, no vull tornar a l'època franquista, no els he votat ni els votaré mai. Ni al senyor Hereu ni al senyor Ros de Lleida, que a més se les dóna de cristià i catòlic. Ha, ha... com vostè més o menys. ¿Ja han anat a confessar-se? Sí que és cert que el que els caldria fer és dimitir, vostè, els sociates amb qui s'han unit i els seus caps que tan roïnament han permès un fet tan escandalós. Si roben, continuïn robant als rics però deixin de robar al poble, i encara més, deixin d'estovar-lo.


Un dia, crec, que el poble se n'adonarà i deixaran de votar-los a vostè, a CiU i als espanyols del PSC. Un dia, crec i espero, que la policia els vagi en contra i, per tant, vagin a favor del poble. La història els passarà comptes. Que quedi aquest post com a record per a sempre.

Al youtube es pot trobar aquest video que ha publicat també democraciarealya.es i el penjo aquí amb l'esperança que mai no torni a passar res de semblant. Realment ha de tocar la sensibilitat dels ciutadans (no apte per a menors):